La Campionatul European de alergare pe şosea pentru juniori

Atleta Claudia Costiuc face parte din echipa României

Sâmbăta, 16 septembrie, în localitatea Oderzo, din Italia, va avea loc Campionatul European de alergare pe şosea pentru juniori. Din echipa României face parte şi sportiva Claudia Costiuc, legitimată la CSM Dorna Vatra Dornei şi CSM Bucureşti, care va participă în echipă cu Iulia Mărginean, Alexandra Hudea, Lenuţa Constantin şi Rut Vasile în proba de 5 km unde clasamentul final va fi individual şi pe echipe.

Din delegaţia României face parte şi antrenorul dornean Cristian Prâsneac, care ne-a declarat: „Echipa României a fost selecţionată după sezonul din aer liber, unde Claudia a dovedit că este una dintre cele mai bune semifondiste din România, ea fiind multiplă campioană naţională la diferite probe. De altfel, atleta, dovedind o foarte bună formă sportivă, a ocupat locul 5 la Campionatul European de la Ierusalim, din Israel, în proba de 800 m”. (A.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI