Zilele Sucevei, buget de 700.000 de lei fără TVA

> Ion Lungu anunţă un spectacol pirotehnic unic > Manifestările se vor desfăşura în perioada 23-25 iunie

 Consiliul Local Suceava urmează să adopte în şedinţa de joi un proiect de hotărâre pentru alocarea sumei de 700.000 de lei fără TVA pentru organizarea Zilelor Sucevei.

Primarul Ion Lungu arată în referatul de aprobare că doreşte ca în acest an să fie organizat un eveniment de o înaltă ţinută cultural-artistică în centrul emoţional al municipiului.

Ion Lungu reaminteşte că municipalitatea suceveană a înfiinţat OMD „Suceava – Oraşul Cetăţii de Scaun”, care urmăreşte realizarea unei politici de dezvoltare turistică a destinaţiei, inclusiv politica de marketing, prin elaborarea şi implementarea strategiilor pentru dezvoltarea turismului destinaţiei şi se intenţionează crearea de noi evenimente şi activităţi precum şi o promovare eficientă a municipiului şi atragerea de vizitatori.

Potrivit strategiei de dezvoltare durabile a OMD „Suceava – Oraşul Cetăţii de Scaun”, organizarea spectacolelor de amploare este binevenită.

„Evenimentul se doreşte a fi unul de excepţie cu atât mai mult cu cât spectacolul pirotehnic de anul acesta va fi unul unic, venind în completarea reprezentaţiilor scenice” arată Ion Lungu.

Primarul subliniază că „scopul acestui eveniment îl reprezintă atât transmiterea către cetăţeni a sentimentului de unitate şi de socializare în frumosul nostru oraş, cât şi o modalitate de atragere a turiştilor prin promovarea municipiului Suceava ca gazdă a unor importante evenimente cultural-artistice realizate de mari interpreţi”.

Potrivit proiectului de program, la 23 iunie va fi organizat pe esplanada Casei Culturii, începând cu ora 18:00, un spectacol pentru preşcolari şi copii.

În data de 24 iunie, începând cu ora 17:00, vor fi concerte de muzică populară, iar de la ora 18:00 va fi organizată „Seara valorilor sucevene”.

Seara va continua cu spectacole de muzică uşoară începând cu ora 20:00.

Manifestările vor continua în data de 25 iunie cu spectacole de muzică uşoară începând cu ora 19:00 şi se vor finaliza cu un foc de artificii începând cu ora 22:00.

În acest an artiştii care vor evolua la Zilele Sucevei vor fi invitaţi în urma unei consultări publice. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI