Peste 1.360 de suceveni au venit la Bursă

> Selectaţi pentru interviuri şi angajări ulterioare au fost 165 de participanţi din Suceava, 127 din Fălticeni, 51 din Rădăuţi, 32 din Gura Humorului, 87 din Vatra Dornei

> Potrivit Ancăi Doina Capverde, purtător cuvânt al AJOFM, s-a remarcat „interesul pentru candidaţi calificaţi sau cu studii superioare, dar şi continuarea deficitului de forţă de muncă”

  Bursa generală a locurilor de muncă organizată la finele săptămânii trecute în judeţul Suceava s-a concretizat prin selectarea, în vederea angajării, a 462 de persoane.

Anca Doina Capverde, purtător cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, a declarat că 112 ofertanţi s-au prezentat la Bursă cu un total de 767 de slujbe disponibile. Pe la standurile agenţilor economici interesaţi au trecut 1.361 de participanţi fără o ocupaţie stabilă, precum şi alţii care vor să-şi schimbe jobul.

Cea mai bogată ofertă s-a consemnat în municipiul Suceava, 37 de angajatori oferind 426 de locuri de muncă, acestea fiind avute în vedere de 484 de amatori.

În Rădăuţi au participat la Bursă 182 persoane, pentru 102 de slujbe oferite de 12 angajatori. În Fălticeni 257 de persoane au avut de ales dintre 96 de locuri de muncă vacante la 29 de firme. În Gura Humorului s-au înregistrat 165 de „vizitatori” ai standurilor, pentru un disponibil de 70 de oferte ale celor 16 agenţi economici veniţi la Bursă. În Vatra Dornei, cu 73 de locuri de muncă s-au prezentat la manifestare 18 ofertanţi, interes pentru o slujbă manifestând 273 de persoane.

Selectaţi pentru interviuri şi angajări ulterioare au fost 165 de participanţi din Suceava, 127 din Fălticeni, 51 din Rădăuţi, 32 din Gura Humorului şi 87 din Vatra Dornei.

„Menţionăm că, după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vom publica datele finale referitoare la statistica ocupării în urma bursei. Semnalăm oferta diversificată pe meserii a angajatorilor, interesul pentru candidaţi calificaţi sau cu studii superioare, dar şi continuarea deficitului de forţă de muncă” a declarat Anca Doina Capverde.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI