Palatul Administrativ ar putea să nu fie funcţional nici anul viitor

> Prefectura Suceava caută spaţii pentru amenajarea Biroului Electoral Judeţean

 Prefectura Suceava a început procedura pentru găsirea unui spaţiu în care să funcţioneze anul viitor Biroul Electoral Judeţean Suceava, în condiţiile în care nu există certitudinea că Palatul Administrativ va fi funcţional.

Până la alegerile din anul 2020, Biroul Electoral Judeţean Suceava şi toate structurile tehnice conexe a funcţionat în Palatul Administrativ.

În prezent, clădirea Palatului Administrativ din Suceava este în reabilitare, după incendiul care a afectat imobilul în primăvara anului 2021, dar nu există certitudinea că aceste lucrări vor fi finalizate la timp pentru înainte de constituirea BEJ Suceava pentru alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor.

Potrivit unui anunţ al Prefecturii Suceava, o comisie coordonată de subprefectul Florin Sinescu a dezbătut şi înaintat spre aprobare prefectului Alexandru Moldovan proiectul caietului de sarcini pentru închirierea unor spaţii dotate cu utilităţi şi spaţii de parcare necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii Biroului Electoral Judeţean, statisticienilor şi secretariatului tehnic de pe lângă BEJ pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI