O suceveancă a fost înjunghiată în zona capului şi zona cervicală de soţul cu care se află în divorţ

Foto: arhiva

O suceveancă în vârstă de 34 de ani a ajuns, vineri dimineaţa, la spital, după ce a fost înjunghiată în zona capului şi zona cervicală de soţul cu care se află în divorţ.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de o femeie de 34 de ani, medic de profesie, că a fost lovită soţul său, care ulterior a fugit în spatele unui local din cartierul George Enescu din Suceava.

O echipă operativă de cercetare a fost imediat constituită, căreia i s-au adăugat şi echipaje de căutare a agresorului.

S-a stabilit că vineri în jurul orei 7:30, în timp ce se afla la domiciliu, în momentul în care a dorit să iasă din imobil, femeia a fost aşteptată la uşă de soţul cu care este în proces de divorţ, un bărbat de 36 ani din municipiul Iaşi, care a interceptat-o. Astfel a pătruns în interiorul apartamentului şi a înjunghiat-o pe femeie în zona capului şi a zonei cervicale, după care a fugit.

 Femeia a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la SJU Suceava în stare stabilă, conştientă, ea fiind diagnosticată preliminar cu plagă occipitală şi cervicală, plagă ochi stâng.

În urma activităţilor de căutare, bărbatul a fost identificat în jurul orei 8:30 în zona străzii Universităţii. A fost încătuşat şi preluat în custodie de poliţişti.

S-au demarat cercetări sub aspectul infracţiunii de violenţă în familie, urmând ca, după audieri şi administrarea materialului probator, să fie dispuse şi măsuri procesuale faţă de agresor.

Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a bărbatului

Bărbatul de 36 de ani care şi-a atacat, vineri dimineaţa, cu un cuţit, soţia, medic rezident la SJU Suceava, cu care se află în proces de divorţ, a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile, de Tribunalul Suceava, el fiind cercetat pentru tentativă la violenţă în familie.

Poliţiştii au stabilit că vineri, în jurul orei 7:30, în timp ce se afla la domiciliul din Suceava, în momentul în care a dorit să iasă din imobil, femeia a fost aşteptată la uşă de soţul cu care este în proces de divorţ. Acesta a interceptat-o când intenţiona să iasă din locuinţă, a pătruns în interiorul apartamentului şi a înjunghiat-o în zona capului şi a zonei cervicale, după care a fugit.

Bărbatul a fost încătuşat şi preluat în custodie de poliţişti, ulterior fiind reţinut în arest, el fiind cercetat pentru tentativă la violenţă în familie. (N.B.) 

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI