Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”

Ziua Porţilor Deschise

Cu ocazia aniversării a 98 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, la sediul instituţiei a fost organizată Ziua Porţilor Deschise. Inclusă în seria de manifestări dedicată zilei colegiului, în perioada 21-24 noiembrie ne-au trecut pragul zeci de elevi din şcolile gimnaziale din judeţ şi din zona Moldovei, iar în ziua aniversară, peste 500 de persoane au venit în cetatea de la Poalele Rărăului.

Cu această ocazie, vizitatorii au descoperit lumea dintre zidurile cetăţii, au aflat informaţii despre oferta educaţională şi au avut oportunitatea să discute cu elevii ştefănişti despre ce înseamnă învăţământul preuniversitar militar.

Cei care au ales să ne treacă pragul în această perioadă au fost conduşi într-un tur bine organizat în sediul instituţiei, au vizitat sălile de clasă, laboratoarele, spaţiile de cazare şi de luat masa, iar la sfârşit reprezentanţii elevilor au răspuns tuturor întrebărilor puse de tinerii curioşi.

Prin organizarea acestei activităţi, conducerea Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” a dorit să vină în sprijinul elevilor doritori să acceadă la învăţământul militar românesc şi sperăm că, din toamna anului viitor, mulţi vor purta uniforma militară. (Text şi foto: FRANCESCA ŞINDILAR)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: