Investiţii de 13 milioane de euro în creşterea gradului de securitate şi siguranţă pe Aeroportul Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, miercuri, semnarea contractului de 13 milioane de euro pe POIM pentru creşterea gradului de securitate şi siguranţă pe Aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava.

„Contractul a fost semnat de Aeroportul Suceava cu Ministerul Transporturilor şi are în vedere construirea unui drum perimetral de peste 6 km, a unui gard inteligent de protecţie, dotarea cu aparatură de securitate de ultimă generaţie, dar şi cu utilaje de deszăpezire şi de stingere a incendiilor” a informat Flutur.

Preşedintele administraţiei judeţene a subliniat că această finanţare pentru lucrări de creştere a gradului de securitate şi siguranţă aeroportuară vine pe lângă investiţiile CJ Suceava de construcţie a Terminalului 2 şi pregătirea pentru construirea Terminalului 3, de extindere a parcărilor şi de construcţie a unui nou drum între aeroport şi municipiul Suceava.

„Toate acestea vor face să crească gradul de atractivitate a aeroportului nostru în următorii ani. Anunţ în premieră că la Comisia de industrii din Parlament a trecut amendamentul privind plafonarea costului energiei electrice şi pentru aeroporturile din subordinea consiliilor judeţene” a mai declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: