Fotbal, Liga a IV-a

Pas pentru meciurile din etapa a XIV-a

Meciurile etapei a XIV-a a Ligii a IV-a, care trebuiau să se dispute pe 20 noiembrie, au fost amânate. Acest lucru a fost posibil în urma unei decizii de ultimă oră a Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

„Ninsorile căzute pe întinsul judeţului a făcut ca unele terenuri să devină impracticabile şi să nu poată fi curăţate în timp util. Pentru ca jocurile să se poată desfăşura în condiţii decente şi pentru a nu pune în pericol integritatea jucătorilor, am hotărât ca partidele rundei a XIV-a să se dispute o săptămână mai târziu, duminică, pe 27 noiembrie. Pe această cale, îi rog pe oficialii echipelor gazdă să îşi ia măsurile necesare pentru a oferi condiţii bune de joc la ora de disputare a partidelor. Intenţia noastră este, desigur, dacă şi timpul o va permite, să încheiem sezonul de toamnă pe 4 decembrie, după disputarea etapei a XV-a, ultima a turului”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava.

Formaţiile Juniorul Suceava, Viitorul Liteni şi Şomuzul Preuteşti conduc ierarhia la zi a Ligii a IV-a cu acelaşi număr de puncte, 30, cu specificaţia că echipa din Suceava a disputat 13 meciuri, faţă de cele 12 ale contracandidatelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: