Incendiu la o gospodărie din Slatina

> Au intervenit pompierii militari din Fălticeni, alături de pompierii voluntari din Valea Moldovei, Cornu Luncii, Mălini şi Slatina

 Pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Valea Moldovei, Cornu Luncii, Mălini şi Slatina, au intervenit, ieri, cu şapte autospeciale de stingere pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Slatina.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenţie, ardea violent o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Pe timpul intervenţiei, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a preluat un bărbat în vârstă de 55 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Ulterior, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp şi alte bunuri din gospodărie, respectiv circa patru tone de fân, 40 mp (în coli) de tablă, un metru cub de cherestea, utilaje agricole etc.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Incendiul a fost lichidat după o intervenţie de peste două ore. Pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI