Primarul Zenovia-Violeta Ţăran şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea comunei Berchişeşti

Primarul Zenovia-Violeta Ţăran şi-a oficializat, miercuri, candidatura pentru un nou mandat în fruntea comunei Berchişeşti.

Într-o declaraţie adresată locuitorilor comunei, primarul Violeta Ţăran a evidenţiat realizările şi progresele înregistrate în timpul mandatului său actual.

Ea arată că, sub conducerea sa, comuna Berchişeşti a cunoscut o transformare notabilă, datorată eforturilor comune şi a unei strategii ambiţioase de modernizare. Investiţiile în diverse domenii precum educaţia, sănătatea, infrastructura rutieră şi serviciile publice au fost prioritare, având ca rezultat îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor.

„Am parcurs un drum ireversibil spre progres, reconstruind comuna Berchişeşti din temelii, printr-o strategie ambiţioasă de modernizare, propulsând-o astfel în rândul aşezărilor de frunte ale judeţului Suceava” a spus primarul comunei Berchişeşti.

Primarul Violeta Ţăran a subliniat, de asemenea, importanţa păstrării tradiţiilor şi obiceiurilor locale, transmise din generaţie în generaţie, exprimându-şi determinarea de a continua să lucreze pentru bunăstarea şi prosperitatea locuitorilor din Berchişeşti. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI