După ce, la Dorna Arini, angajaţi din primărie au fost surprinşi filmând întâlnirea PSD

Gheorghe Şoldan condamnă practicile liberale de intimidare a candidaţilor PSD şi a susţinătorilor

Deputatul PSD Gheorghe Şoldan, candidatul susţinut de PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a condamnat ferm un incident în care doi angajaţi ai Primăriei Dorna Arini au fost surprinşi filmând întâlnirea sa cu localnicii, desfăşurată duminică după-amiază în căminul cultural al localităţii.

Aflăm că omentul tensionat a avut loc în cadrul lansării candidatului PSD pentru funcţia de primar, Marius Harja.

Şoldan a calificat gestul de a trimite angajaţi ai primăriei să filmeze întâlnirea adversarilor politici drept „inadmisibil” şi a subliniat că acest lucru reprezintă o formă de intimidare atât pentru candidaţi, cât şi pentru susţinătorii acestora.

„Să trimiţi angajaţi din primărie să filmeze întâlnirea adversarilor politici, pentru intimidarea atât a candidaţilor, cât şi a celor care îi susţin, mi se pare inadmisibil” a spus deputatul.

Potrivit acestuia, participanţii la întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii PSD din Dorna Arini erau filmaţi din balconul căminului cultural de doi angajaţi ai primăriei.

„Când am luat microfonul şi am început să le vorbesc oamenilor prezenţi despre necesitatea de a lua atitudine împotriva acestor abuzuri de putere, cameramanii de ocazie au dispărut. Dacă Gheorghe Flutur e curios şi îşi trimite oamenii să vadă ce se întâmplă la întâlnirile PSD-ului, îi dau eu înregistrarea de la Dorna Arini. Îi îndemn pe locuitorii din comună să sancţioneze la vot astfel de gesturi incalificabile şi să îl susţină pe candidatul nostru, Marius Haja” a spus Şoldan.

Am fost informaţi că, potrivit înregistrării video, când i-a văzut pe angajaţii Primăriei Dorna Arini la balconul căminului cultural din comună filmând întâlnirea sa cu localnicii, Gheorghe Şoldan i-a rugat pe cei din sală să îi aplaude, „pentru că nu e uşor să lucrezi şi duminica pentru primarul liberal” şi i-a transmis şi primarului liberal salutări, asigurându-l că nu a venit să arunce cu bolovani.

„În 2024, când vorbeşti de politică într-o comunitate trebuie să vorbeşti de respect în primul rând. Dacă îţi trimiţi angajaţii duminica să-ţi filmezi adversarul politic înseamnă că ai o frică” a spus Şoldan.

El a arătat că aşa cum în această comună este primar liberal, sunt şi comune cu primari PSD, dar că cei din PSD au respect pentru toţi, „întrucât există viaţă şi după 9 iunie”.

Deputatul social-democrat sucevean a apreciat că acest incident arată, de fapt, ce înseamnă politică şi administraţie liberală de 16 ani în judeţul Suceava.

„George Şoldan înseamnă o altfel de politică, o politică pentru dezvoltarea judeţului Suceava” a concluzionat deputatul. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI