Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuţi, a fost ales membru în Adunarea Eparhială

Bogdan Loghin, primarul municipiului Rădăuţi, a fost ales membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, pentru perioada 2022 – 2026. „Vestea a fost primită cu bucurie şi recunoştinţă” am fost informaţi ieri, printr-un comunicat.

Odată la 4 ani au loc alegeri pentru adunările eparhiale din cuprinsul Patriarhiei Române.

Unităţile de cult din Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi-au desemnat reprezentanţi care să participe la alegerea noilor membri ai Adunării Eparhiale.

În urma propunerilor şi a votului secret, unu dintre cei doi membri laici ai Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a fost ales Bogdan-Andrei Loghin, primarul municipiului Rădăuţi.

Ni s-a precizat că aleşii, respectiv un cleric şi doi laici, în timpul mandatului încredinţat, vor lua parte la buna organizare şi funcţionare a Arhiepiscopiei.

„Alegerea domnului primar Bogdan Loghin ca membru în Adunarea Eparhială este o deosebită onoare atât pentru domnia sa, ancorat profund în valori creştine, cât şi pentru întreaga comunitate rădăuţeană, leagăn străvechi al credinţei în Dumnezeu ca mod de viaţă” s-a mai menţionat în comunicatul de presă.

Colegiul Rădăuţi va mai fi reprezentat în Adunarea Eparhială de  Cornel Ţehaniuc, primarul oraşului Solca, şi pr. Nicolae Cîrdei de la parohia „Sf. Treime” Arbore.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: