Spectacole, cadouri şi dulciuri pentru numeroşi copii refugiaţi din Ucraina

Autorităţile sucevene şi parlamentari de Suceava au organizat, duminică, la Iulius Mall, un spectacol pentru copiii refugiaţi din Ucraina în judeţul Suceava şi le-au oferit dulciuri şi jucării.

Gheorghe Flutur, Ioan Balan, Lucian Harşovschi şi Ion Lungu au fost între cei care au împărţit dulciuri şi jucării, maşini sau păpuşi copiilor refugiaţi.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a avut iniţiativa acestei acţiuni, le-a transmis celor prezenţi bun venit în România.

„Vă iubim şi vrem să vă facem fericiţi. Avem surprize: teatru de păpuşi, spectacole ale copiilor din România. Zilele viitoare, dacă vreţi, vă organizăm excursii în judeţul Suceava” a spus Gheorghe Flutur.

El le-a transmis copiilor că cei care doresc pot să meargă de luni la şcoală sau la grădiniţă, precizând că, pentru început, aceste activităţi educative vor fi făcute mai mult „ca o formă de joacă”.

„Vă suntem alături! Sunt cu primarul, parlamentari de Suceava şi avem grijă de voi. Transmit părinţilor încredere. Să fiţi siguri că avem grijă de dumneavoastră şi că sunteţi pe mâini bune. Bun venit în România!” a transmis Gheorghe Flutur.

La rândul său, primarul municipiului, Ion Lungu, le-a spus celor prezenţi că Suceava este înfrăţit cu Cernăuţi şi că le doreşte o viaţă cât mai normală la Suceava.

„Sunteţi bineveniţi în Suceava, în Bucovina” a afirmat Ion Lungu, care şi-a exprimat speranţa ca războiul să se termine cât mai repede, iar cei care au fugit din calea agresiunii militare se vor putea întoarce sănătoşi la casele lor. (N.B.) 

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI