Camion încărcat cu lemn de lucru fără acte, depistat de poliţişti în curtea unui bărbat din Stulpicani

> Întreaga încărcătură a fost confiscată, iar proprietarul autoutilitarei a fost amendat

Un camion încărcat cu lemn rotund de lucru pentru gater a fost găsit de poliţişti în curtea unui bărbat din comuna Stulpicani.

Poliţiştii din Frasin au obţinut, marţi seara, informaţii privind efectuarea unui transport de material lemnos fără documente de provenienţă în satul Gemenea, din comuna Stulpicani.

Deplasaţi la faţa locului, în localitatea Gemenea, poliţiştii au identificat în curtea unui bărbat de 28 de ani, din Stulpicani, o autoutilitară marca MAN încărcată cu lemn lucru gater specia molid.

Bărbatul a declarat verbal că nu deţine acte de provenienţă pentru materialul lemnos din autoutilitară şi a fost de acord cu inventarierea.

Astfel, împreună cu un echipaj al jandarmeriei, poliţiştii au însoţit autoutilitara încărcată cu materialul lemnos, pe drum forestier, până la cantonul silvic Podu Chei din Gemenea, aparţinând OS Stulpicani.

Lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Stulpicani au procedat la inventarierea întregului material lemnos, rezultând 8.34 mc lemn de lucru gater specia molid.

S-a dispus sancţionarea contravenţională cu amendă în valoare de 5.000 de lei bărbatului şi confiscarea fizică a cantităţii de 8.34 mc lemn rotund gater molid, în valoare de 2418,6 de lei care a fost predată în custodie pădurarului din cadrul OS Stulpicani.

Se fac verificări pentru stabilirea provenienţei materialului lemnos. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI