Târgul de Crăciun se deschide azi, într-un spaţiu destinat doar celor vaccinaţi 

Târgul de Crăciun din municipiul Suceava se deschide astăzi 26 noiembrie, ora 12, pe esplanada Casei Culturii.

Primarul Ion Lungu a avertizat din nou că persoanele nevaccinate nu vor putea intra la târgul la care participă producătorii asociaţiei „Produs în Bucovina” şi meşteşugarii. În spaţiul special delimitat şi la tarabele acestora vor avea acces doar persoanele vaccinate, poliţiştii locali urmând a solicita prezentarea certificatului verde.

„Nu se poate deschide Târgul de Crăciun în alte condiţii decât cele care sunt stabilite prin lege. Şi nu numai la noi, în România, ci în toată lumea modernă. Şi în Europa occidentală intrarea la Târgul de Crăciun se face pe baza certificatului verde. Ca atare, nici la Suceava nu putem face altfel. Avem pregătit, acolo, un  perimetru securizat, la intrare fiind prezentă Poliţia Locală. Am stabilit un circuit de intrare şi de ieşire. Am văzut foarte multe comentarii pe internet, dar nimeni nu este deasupra legii. Totuşi, pericolul nu a trecut, suntem în plin val al patrulea, ne pregătim de valul cinci şi trebuie să facem cât mai mult pentru a reduce posibilitatea transmiterii acestui virus şi a îmbolnăvirii persoanelor” a accentuat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: