Viceprimarul Lucian Harşovschi reaminteşte:

Sucevenii pot depune deja solicitări de ajutor pentru încălzirea locuinţei

Solicitările privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei pot fi depuse până la 15 noiembrie a.c. pentru obţinerea indemnizaţiei începând cu luna noiembrie, a anunţat, ieri, viceprimarul Lucian Harşovschi.

El a menţionat că formularul de cerere şi declaraţia pe propria răspundere pot fi procurate de solicitanţi (care locuiesc în condominii) prin asociaţiile de proprietari pentru ajutorul la energie termică, electrică şi gaze,   iar de la Primăria Municipiului Suceava şi de  la sediul Primăriei din

Burdujeni – Direcţia de Asistenţă Socială, pentru ajutorul la lemne, energie electrică şi gaz metan (în cazul celor care locuiesc la casă şi nu sunt arondaţi sau constituiţi în asociaţii de proprietari).  De asemenea, accesând de pe site-ul primăriei, de unde pot afla şi mai multe informaţii.

Pot beneficia de acest ajutor persoanele care obţin un venit mediu net lunar de până la: 1.386 lei/persoană – în cazul familiilor; 2.053 lei persoanelor singure.

„Cererea şi documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 15 noiembrie 2021, pentru a putea beneficia de indemnizaţie începând cu luna noiembrie” a menţionat viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: