DSP Suceava anunţă suspendarea activităţii pentru şase centre de vaccinare din judeţ

> Vor rămâne deschise câte un centru de vaccinare în fiecare dintre oraşele mai mari, un drive-through în Suceava şi centrele mobile în Vama Siret şi Aeroportul Salcea

Directorul executiv al DSP Suceava, Dinu Sădean, a anunţat că de la 1 august se suspendă activitatea în centrele de vaccinare sala de sport de la Şcoala „Miron Costin” Suceava, sala de sport de la Colegiul „Ştefan cel Mare” Suceava  şi închiderea centrului mobil de la  Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Căminul Cultural Sf. Ilie, Căminul Cultural Salcea, Casa de Cultură „Al. Arşinel”  Dolhasca.

„În acest fel, judeţul Suceava rămâne cu câte un centru de vaccinare în fiecare dintre oraşele mai mari (Suceava, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuţi şi Siret) şi un drive-through în Suceava, precum şi centre mobile în Vama rutieră Siret şi Aeroportul Salcea.

Până în data de 21 iulie 2021, în judeţul Suceava s-au vaccinat împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2 91.723 persoane, dintre care 80.475 au primit şi doza a II-a.

În cursul zilei de 21 iulie a.c., s-au vaccinat în judeţul Suceava 317 persoane dintre care 223 cu prima doză şi 94 cu doza a doua. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: