Prinţul Harry îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022

Prinţul Harry, care s-a retras împreună cu soţia sa, Meghan Markle, din Casa Regală britanică, îşi va publica memoriile la sfârşitul anului 2022, în care va relata „greşelile” şi „lecţiile învăţate”, a anunţat editura Penguin Random House, relatează AFP. „Am purtat numeroase pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca prin relatarea poveştii mele – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile învăţate –  să pot ajuta şi să arăt că, indiferent de originile noastre, avem mai multe în comun decât credem”, a declarat prinţul, citat într-un comunicat al editurii newyorkeze. „Scriu acestea nu din perspectiva prinţului care am fost de la naştere, ci a omului care am devenit”, a adăugat prinţul Harry, în vârstă de 36 de ani.

Penguin Random House a promis la rândul său „amintiri intime şi sincere”, în care „prinţul Harry va împărtăşi, pentru prima dată, experienţele, aventurile, pierderile şi lecţiile de viaţă care au contribuit la formarea sa”.

Memoriile vor fi publicate în întreaga lume, iar încasările obţinute din vânzări vor fi direcţionate în scopuri caritabile. Ele vor acoperi „viaţa în lumina reflectoarelor, din copilărie până în prezent”, inclusiv „angajamentul său militar care l-a condus de două ori pe front în Afganistan şi bucuriile sale în postura de soţ şi de tată”, potrivit Random House.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: