A scăzut rata de infectare cu Covid-19 la nivelul judeţului şi municipiului Suceava

> În judeţ rata era de 0,92 la mie, iar în municipiul reşedinţă de judeţ, de 1,54 la mie

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava a scăzut de la 0,92 la mie la 0,91 la mie, a informat joi Prefectura Suceava.

A scăzut şi rata de infectare din municipiul Suceava, de la 1,63 la mie la 1,54 la mie în prezent.

Reamintim că, potrivit datelor Prefecturii Suceava, în data de 5 aprilie, în municipiul Suceava erau active în ultimele 14 zile 204 cazuri de Covid-19, fiind cel mai mare număr din judeţ. Un număr mare de cazuri active se înregistrau în Vatra Dornei (68), Rădăuţi (31), Fălticeni (27), Gura Humorului (18), Dorna Arini (18), Şcheia (17), Câmpulung Moldovenesc (16), Păltinoasa (16) şi Broşteni (15).

Pe lângă localităţile care sunt de mai mult timp în „zona roşie”, respectiv municipiul Vatra Dornei şi comunele Dorna Arini şi Coşna, în aceeaşi zonă a intrat oraşul Broşteni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: