Senatorul George Mîndruţă (USR-PLUS):

Poziţiile de prefect şi subprefect în judeţe ar urma să fie stabilite azi, la Bucureşti

> Potrivit lui, discuţiile pe plan local cu reprezentanţii PNL Suceava nu au atins acest subiect

Senatorul USR-PLUS de Suceava George Mîndruţă a declarat, vineri, la News Bucovina, că la întâlnirea cu reprezentanţii PNL Suceava nu s-a atins subiectul legat de numirea prefecţilor şi subprefecţilor, arătând că astăzi, luni, la Bucureşti, ar urma să fie stabilite poziţiile pe care le va avea fiecare partid în judeţe.

Ştiţi bine ce însemnau prefecţii şi subprefecţii pentru vechile guvernări…

„Prefecţii, subprefecţii şi şefii de deconcentrate ştiţi bine ce însemnau pentru vechile guvernări: nişte locuri călduţe pentru simpatizanţi şi loiali” a spus Mîndruţă.

El a arătat că decizia de a păstra doi subprefecţi nu a fost luată pe plan local, aşa cum nici numirea prefecţilor şi subprefecţilor nu este în totalitate luată pe plan local.

USR-PLUS va avea câte un reprezentant în aproape toate judeţele

„Au fost nişte negocieri. În urma negocierilor, Alianţa USR-PLUS va nominaliza 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi la nivelul ţării. Asta înseamnă că, la o matematică simplă, cam în fiecare judeţ vom avea reprezentant în teritoriu” a explicat George Mîndruţă.

Întrebat ce şi-a propus Alianţa USR-PLUS să obţină în judeţul Suceava, el a arătat că „este bine să îţi stabileşti ţinte cât mai înalte şi cât mai serioase şi să te lupţi pentru ele”.

Senatorul a recunoscut că la discuţia de joi, cu reprezentanţii PNL Suceava, nu a fost atins acest subiect.

„Luni vor fi discuţii la Bucureşti legate de judeţele şi poziţiile pe care la va ocupa fiecare partid din coaliţie” a precizat Mîndruţă.

El a subliniat că este importată şi resursa umană avută la dispoziţie.

La nivelul judeţului stăm bine cu resursa umană

„Să nu ne trezim în poziţia că trebuie să facem o nominalizare şi să ne ia mai mult timp să decidem cine şi cum. Noi, la nivelul judeţului Suceava, suntem bine la capitolul resursă umană, dar trebuie să avem, în acelaşi timp, şi ţine realiste” a explicat senatorul.

Întrebat dacă Radu Rey, copreşedinte USR-PLUS Suceava, ar putea ocupa poziţia de prefect sau de secretar de stat, senatorul George Mîndruţă a spus: „Radu Rey este unul dintre cei care ar putea ocupa lejer una dintre poziţii”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: