În special pentru că nu a fost testat minuţios...

Biserica Ortodoxă de Stil Vechi din România, cu sediul la Slătioara, respinge vaccinul anti-Covid-19

> ÎPS Vlasie nu recomandă vaccinarea anti-Covid-19

Biserica Ortodoxă de Stil Vechi din România, care are sediul la Mănăstirea Slătioara, în judeţul Suceava, a anunţat, printr-o declaraţie oficială, semnată de mitropolit şi arhiepiscop ÎPS Vlasie, că respinge vaccinul anti-Covid-19.

ÎPS Vlasie declară „în mod categoric şi definitiv” că respinge acest vaccin.

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi explică în document că nu recomandă vaccinarea din motive religioase, dar şi pentru că acest vaccin nu ar fi fost testat ştiinţific în mod minuţios, aşa cum ar trebui să se facă pentru fiecare vaccin.

Mai mult, ÎPS Vlasie spune că respinge acest vaccin pentru că ar produce reacţii adverse grave şi că, inclusiv în prospect, sunt prezentate mai multe astfel de reacţii.

„În baza motivaţiei de mai sus respingem acest vaccin, sfătuind şi pe ceilalţi creştini să ne urmeze exemplul” se arată în declaraţia ÎPS Vlasie. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: