Noi membri în Societatea Scriitorilor Bucovineni

> SSB va depune coroane de flori la busturile lui Mihai Eminescu de la Suceava şi Putna

Comitetul de conducere al Societăţii Scriitorilor Bucovineni, întrunit pe data de 11 ianuarie a.c., a validat noi membri.

Potrivit unui comunicat de presă, au intrat în rândurile SSB Emanuel Iavorenciuc, Lucian Ioniţă, Constantin Târziu, Gabriel Cheroiu, Niculai Strugariu, George Sauciuc, Elena Pintilei şi Sebastian Cătănoiu.

Aflăm că, în aceeaşi şedinţă, Comitetul de conducere a SSB a decis ca Societatea Scriitorilor Bucovineni să depună câte o coroană de flori la busturile lui Mihai Eminescu de la Suceava şi Putna, în semn de preţuire pentru „omul deplin al culturii româneşti”.

Reamintim, Comitetul de conducere al SSB este alcătuit din scriitorii Alexandru Ovidiu Vintilă, preşedintele Societăţii, Cezar Straton, vicepreşedinte, şi Paraschiva Abutnăriţei, secretar. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI