Ellen Page se adresează admiratorilor săi, într-o scrisoare emoţionantă

Ellen Page

Elliot Page, care a jucat în Juno şi în Umbrella Academy, se declară public transsexual într-o scrisoare emoţionantă. „Sunt fericit să fiu transsexual. Sunt fericit să fiu parte dintr-o minoritate sexuală”, scrie Page.

Nominalizat la Oscar pentru Juno, Elliot Page – cunoscut anterior sub numele Ellen Page – şi-a recunoscut orientarea de transsexual şi de persoană non-binară într-o postare emoţionantă publicată pe social media.

„Bună prieteni, vreau să împărtăşesc cu voi faptul că sunt transsexual, că mă definesc prin pronumele «el» şi că mă numesc Elliot”, scrie actorul într-o scrisoare deschisă: „Sunt norocos să pot scrie asta. Să fiu aici. Să fi ajuns aici în viaţa asta. Simt o recunoştinţă enormă pentru oamenii incredibili care m-au susţinut de-a lungul călătoriei, continuă Page. Încep prin a spune cât de bine mă simt atunci când mă iubesc pe mine însumi suficient pentru a fi eu însumi. Am avut parte de o inspiraţie infinită din partea atâtora din comunitatea noastră. Mulţumesc pentru curaj, generozitate şi pentru munca voastră continuă pentru a face lumea mai tolerantă şi mai înţelegătoare. Voi oferi toată susţinerea mea şi continuu să lupt pentru o societate mai iubitoare şi mai dreaptă… Sunt fericit să fiu transsexual” , scrie Page în scrisoare. „Sunt fericit să fac parte dintr-o minoritate sexuală. Şi cu cât mă accept mai mult, cu atât visez mai mult, inima mea creşte şi înfloresc. Tuturor transsexualilor care au parte de hărţuire, autodispreţuire, abuz şi ameninţări zi de zi, vă văd. Vă iubesc şi voi face totul pentru a schimba această lume în bine…”

Page va debutat cu roluri în filmele Hard Candy şi Juno, dintre care ultimul i-a adus o nominalizare la categoria Cea mai bună actriţă a Oscarurilor. Cu un an înainte ca Juno să o facă celebră (pe atunci era Ellen Page), actriţa apărea în rolul mutantei Kitty Pryde în X-Men: The Last Stand, un rol pe care urma să îl reia în sequel-ul X-Men: Days of Future Past.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: