PSD Suceava 2020

Juriul a decis premiile SSB pentru anul 2019

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava, Sala de Arte „Elena Greculesei”, juriul a decis ieri asupra premiilor pe care le va acorda pentru cărţile membrilor săi apărute de-a lungul anului trecut şi trimise pentru concurs. Conform tradiţiei, se vor acorda Marele Premiu „Bucovina” şi Premiul „Opera Omnia”, de asemenea premiile pentru poezie, pentru debut în volum, pentru proză, pentru memorialistică şi eseu, pentru literatură adresată copiilor, pentru îngrijire de ediţie şi pentru monografie.

Juriul a fost compus din Alexandru Ovidiu Vintilă (preşedintele Societăţii Scriitorilor Bucovineni, preşedintele juriului), Doina Cernica, Liviu-Dorin Clement, Mircea A. Diaconu, Elena-Brânduşa Steiciuc – membri.

După încheierea procesului jurizării, preşedintele SSB, scriitorul Alexandru Ovidiu Vintilă, ne-a informat că cele 10 premii care se vor acorda vor fi anunţate vineri, 27 noiembrie. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: