PSD Suceava 2020

Volei masculin

Incertitudinea pluteşte asupra desfăşurării campionatului eşalonului secund

Un lucru este cert în ceea ce priveşte desfăşurarea actualului sezon competiţional al Diviziei A2 de volei masculin şi anume faptul că sistemul de desfăşurare va fi de tip turneu. A fost publicat şi regulamentul de desfăşurare, care este unul foarte strict în contextul pandemiei cu Covid-19.

„Este extrem de dificil să respectăm regulile. Nimeni nu se înghesuie să organizeze vreun turneu şi în acest fel incertitudinea pluteşte asupra desfăşurării campionatului. Nu ştim cum şi unde vom face testările şi alte detalii tehnice legate de pandemie.

Oricum, federaţia este hotărâtă să pornească această competiţie şi noi suntem nerăbdători să intrăm pe teren. Totuşi, în opinia mea, federaţia ar trebui să găsească o locaţie neutră, la fel ca la handbal, unde condiţiile de respectare a regulamentului să fie clare şi stricte. Aşteptăm o decizie în cel mai scurt timp, pentru că săptămâna viitoare ar trebui să înceapă campionatul”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: