PSD Suceava 2020

Trebuie să dezvoltăm Suceava ca oraş de autostradă

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat vineri, la constituirea Consiliului Local Suceava, că va colabora şi va avea un parteneriat cu Primăria Suceava şi Consiliul Local.

„Vă asigur de colaborare şi parteneriat” a declarat Flutur la şedinţa în care primarul Ion Lungu a depus jurământul pentru al cincilea mandat.

„Vreau să spun un lucru care trebuie cândva consemnat. Cinci mandate de primar la Suceava, longevivul primar Lungu, înseamnă ceva. Înseamnă că oamenii de aici i-au apreciat munca” a spus Flutur. El a subliniat că nu este uşor să fii cu cinci mandate de primar şi că întinde o mână Consiliului Local Suceava pentru colaborare.

„Scriem pe bannere şi am scris: «Dezvoltare». Dezvoltare înseamnă locuri de muncă pe bune, înseamnă un parteneriat pe care mi-l doresc cu dumneavoastră şi foarte repede parcuri industriale” a spus Flutur.

El a amintit de parcul industrial de lângă aeroport, unde CL Suceava este asociat, şi şi-a exprimat speranţa în deschiderea a încă unui parc industrial în municipiul Suceava.

„Parteneriat înseamnă rezolvarea problemei Casei de Cultură a Sindicatelor” a spus Flutur, care a menţionat că l-a informat pe premier despre situaţie.

El a explicat că a discutat cu sindicatele să li se ofere alte clădiri, iar Casa de Cultură să fie modernizată şi pusă la dispoziţia sucevenilor.

„Parteneriat înseamnă Suceava – nod de autostrăzi” a declarat Flutur, care adăugat că s-a bucurat atunci când premierul Ludovic Orban, în şedinţa de la Consiliul Judeţean, a vorbit despre Autostrada A7, despre Drumul Nordului, care să facă legătura cu graniţa de vest.

„Noi trebuie să gândim o dezvoltare a unui oraş de autostradă, pentru că de asta duce lipsă astăzi municipiul Suceava şi întreg judeţul” a spus Flutur, care a subliniat că sunt multe alte lucruri de făcut.

Totodată, el a anunţat că autorităţile sucevene se vor lupta pentru sala polivalentă şi că premierul Ludovic Orban va oferi sprijin în acest sens.

El a mai solicitat consilierilor locali să lupte pentru intrarea în normalitate în condiţiile pandemiei actuale, anunţând că se vor putea baza pe CJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: