Angajaţi ai ocoalelor silvice Vatra Dornei şi Iacobeni, infectaţi cu SARS-CoV-2

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat, ieri, că angajaţi ai ocoalelor silvice Vatra Dornei şi Iacobeni au fost confirmaţi cu infecţii cu SARS-CoV-2.

Băncilă a spus că, pe lângă cei 8 angajaţi ai Ocolului Silvic Iacobeni, despre care a vorbit şi marţi, în conferinţa de presă organizată de Prefectura Suceava, au fost confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus şi 5 angajaţi ai Ocolului Silvic Vatra Dornei.

Ea a menţionat că în ambele situaţii anchetele epidemiologice sunt în curs de desfăşurare, pentru depistarea tuturor contacţilor şi luarea măsurilor specifice în astfel de situaţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: