Gheorghe Flutur:

Pe drumul Panaci – Bilbor se lucrează zi-lumină

> După ce va fi finalizat, acest drum va aduce avantaje excepţionale zonei, consideră şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că lucrările la drumul Panaci – Bilbor continuă în forţă şi că se va ajunge cu asfaltul până la serpentinele Pasului Bilbor, de unde mai sunt de executat lucrări de modernizare pe 3,7 km.

„Profităm de vremea bună din această perioadă şi cu bucurie anunţ că se lucrează zi-lumină la drumul dintre Panaci – Bilbor pentru a asfalta tronsonul rămas. Este o concentrare de forţe. Se lucrează la acest tronson de 6 km până la serpentinele Pasului Bilbor” a spus preşedintele CJ Suceava.

Flutur a amintit că pe acest drum, Panaci – Bilbor, în primul său mandat de preşedinte al CJ Suceava, s-a făcut o investiţie cu fonduri europene pe o distanţă de 22 km, iar în acest mandat se asfaltează în continuare alţi 6 km.

Preşedintele CJ a subliniat că există asigurată finanţarea şi documentaţia pentru ultimii 3,7 km prin Pasul Bilbor.

El a arătat că drumul, de circa 40 km, face legătura cu drumul naţional aproape de Topliţa.

Flutur a spus că finalizarea acestui drum va aduce avantaje excepţionale pentru zona Vatra Dornei, pentru turism, mai ales că drumul Bucureşti – Vatra Dornei se scurtează cu 110 km.

Preşedintele CJ a menţionat că această zonă are un potenţial turistic uriaş, care va fi pus în valoare şi mai bine.

„Este Ţara apelor minerale, este zona cu domeniul schiabil unde zăpada rămâne cea mai lungă perioadă din an, în Munţii Călimani pe versantul nordic” a spus şeful administraţiei judeţene.

 „Este un mare câştig pentru judeţul Suceava, pentru investitori, pentru turism, dar şi pentru cei care ne vor călca pragul în perioada următoare” a spus Flutur. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: