Atletism

Talida Sfarghiu a confirmat la Campionatele Naţionale

Stadionul Cluj Arena a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, gazda Campionatului Naţional de Atletism. Sportivii suceveni au fost printre remarcaţii competiţiei, întorcându-se acasă cu o salbă de medalii.

Talida Sfarghiu, cea mai bună atletă junioară din România anul trecut, a reuşit să devină dublă campioană naţională de seniori şi tineret în proba de 1.500 de metri, în vreme ce o altă sportivă cu dublă legitimare CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung, Mădălina Sîrbu, a cucerit două medalii de aur la 3.000 de metri juniori I şi juniori II, trei medalii de aur la 5.000 de metri tineret, juniori I şi juniori II, şi o medalie de bronz în cursa de 5.000 de metri seniori. O altă atletă câmpulungeană, Anca Moroşan, a prins de trei ori ultima treaptă a podiumului de premiere, la 5.000 de metri tineret, juniori I şi juniori II, în timp ce Antonia Bodnariuc a încheiat a patra cursa de 800 de metri pentru tineret.

„Toate fetele medaliate şi-au făcut recorduri personale, aceste rezultate plasându-le în lotul României pentru balcaniada de juniori I din Turcia, de săptămâna viitoare. Talida Sfarghiu şi-a câştigat dreptul de a participa şi la balcaniada de seniori, care va avea loc la Cluj-Napoca. Mulţumesc pentru sprijin Primăriei Câmpulung Moldovenesc şi Consiliului Local, precum şi sponsorilor GoldNutrition România, MOL România şi Clinicii Neurokinetic, din Suceava”, a declarat antrenoarea Erzilia Ţîmpău.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: