Autostrada A7 va genera dezvoltare şi locuri de muncă în zona Liteni – Dolhasca

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, după ce a inspectat lucrările realizate cu fonduri europene la modernizarea drumului judeţean Suceava – Iaşi prin Liteni şi Dolhasca, a declarat că acesta se va intersecta cu viitoarea autostradă A 7.

„Acest drum se va intersecta cu autostrada A 7 Siret – Suceava – Bucureşti, care va trece prin zona Liteni – Dolhasca” a precizat Flutur.

El a subliniat că investiţia este foarte importantă în contextul infrastructurii de autostrăzi.

„Eu văd o perspectivă foarte frumoasă zonei Liteni – Dolhasca. Sunt convins că se vor crea multe locuri de muncă în zona autostrăzii” a declarat preşedintele CJ Suceava.

El a menţionat că în 2 ani se vor finaliza proiectele tehnice şi exproprierile, urmând ca apoi să înceapă execuţia autostrăzii.

„Guvernul nostru va semna zilele viitoare contractele de proiectare. Urmează exproprierea şi toată documentaţia în circa 2 ani de zile, ca apoi să începem construcţia acestei autostrăzi pe patru benzi care să facă legătura cu Bucureşti” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: