Pohta ce-am pohtit!

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţă, candidează la funcţia de primar al Sucevei

 > În ultimii 16 ani, municipiul Suceava a pierdut verdele, consideră el

  Preşedintele Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriţă, a anunţat, miercuri, la Analiza de Seară de la NewsBucovina, că va candida la funcţia de primar al municipiului Suceava.

„Împreună cu un grup de oameni încercăm să schimbăm ceva spre verde în municipiu” a spus Acibotăriţă.

Potrivit lui, în ultimii 16 ani, municipiul Suceava a pierdut verdele.

„Se taie pe mai departe copăcei, nu se plantează, deşi cei care taie au obligaţia de a planta. Dacă tai unul trebuie să pui cinci, dar nu am văzut nici măcar unul plantat” a spus Acibotăriţă.

El a arătat că acum a văzut că Suceava şi-a găsit şansa, în contextul în care parcul Şipote va trece la municipalitate.

„Mi-e frică să nu se transforme într-o zonă construibilă mai ales că, după câte ştiu eu, cei de la Primărie au de retrocedat terenuri. Şi nu e mare lucru ca şi acest parc să dispară în viitorul apropiat” a explicat preşedintele PV Suceava.

El a spus că sunt procese câştigate şi va trebui să fie găsite soluţii. Şi că imposibilul devine posibil.

Liderul PV Suceava consideră că după 16 ani de administraţie Ion Lungu, Suceava merită „altceva”.

Dan Acibotăriţei a menţionat că în echipa sa, pe lista de consilieri locali ai Partidului Verde, ar urma să candideze şi artistul plastic sucevean Konstantin Ungureanu-Box. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: