Jennifer Grey lucrează la o continuare a succesului „Dirty Dancing”

La 33 de ani de la lansarea „Dirty Dancing” am putea vedea din nou un film romantic în care Jennifer Grey dansează. Titlul producţiei nu a fost anunţat, dar se ştie că actriţa în vârstă de 60 de ani va avea un rol de protagonistă şi va fi şi producător executiv, anunţă Variety.

Studioul a refuzat să comenteze pe tema noii producţii, a cărei acţiune se petrece în anii ’90 şi care va readuce în prim-plan personajul interpretat de Grey, Frances Baby Houseman. În „Dirty Dancing”, regretatul Patrick Swayze a jucat rolul instructorului de dans, iar Jerry Orbach şi Kelly Bishop au interpretat rolurile părinţilor lui Frances.

„Dirty Dancing” a fost lansat în 1987, iar acţiunea era plasată în 1963, în staţiunea Catskills. Filmul a obţinut încasări de 217 milioane de dolari la nivel mondial şi a fost vândut în peste un milion de exemplare home video. Melodia „I’ve Had the Time of My Life”, compusă de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz, a fost distinsă cu un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original.

Compania Artisan din cadrul Lionsgate a lansat în 2004 un prequel al acestei producţii de succes, „Dirty Dancing: Havana Nights”. Lionsgate deţine drepturile de distribuţie ale filmului Dirty Dancing.

Jennifer Grey a câştigat al 11-lea sezon al show-ului „Dancing With the Stars” şi a jucat în sitcomul „Red Oaks”, difuzat de Amazon între 2014 şi 2017.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: