Dan Ioan Cuşnir:

Este nevoie să fie recâştigată încrederea sucevenilor

„În 75 de zile putem face ceva! În 75 de zile alegem noua noastră conducere! În 75 de zile avem opţiunea pentru a ne alege un primar dintr-o altă generaţie, cu o altfel de mentalitate, cu viziune şi principii!” a transmis Dan Ioan Cuşnir, miercuri, cu prilejul lansării în cursa pentru vârful Primăriei Suceava.

El a declarat că nu promite nimic, dar că are în vedere un parteneriat între administraţie şi cetăţeni.

Dan Ioan Cuşnir a arătat că va fi nevoie să fie recâştigată încrederea sucevenilor în administraţie prin transparenţă decizională, prin transparenţă în cheltuirea banului public, prin competenţă crescută pe toate segmentele funcţionale, prin exigenţă şi că totul se va clădi pe încredere reciprocă.

„Suceava va fi un oraş curat şi frumos în cartiere, pe toate străduţele, nu doar pe strada principală. După 16 ani, Suceava va avea din nou un arhitect-şef care să readucă urbanismul la normalitate. Copiii se vor juca şi tinerii vor face sport doar în locuri sigure, moderne şi curate. Autoturismele vor fi parcate în parcări de reşedinţă supraetajate, şapte în oraşul vechi şi trei în Burdujeni, zece în total. Autobuzele vor avea programul afişat în fiecare staţie, vor ajunge la timp, vor avea aer condiţionat vara şi căldură iarnă. Sucevenii vor aştepta mai puţin în staţie şi durata călătoriei va fi mai scurtă pentru că infrastructura rutieră va fi reproiectată pentru optimizarea traficului rutier şi de călători. Transportul public de călători, dar şi transportul şcolar vor fi regândite pentru întreagă zonă metropolitană Suceava, Ipoteşti, Moara, Şcheia, Salcea şi Adâncată. La fel şi reţeaua de şcoli şi grădiniţe, zonele de agrement Pătrăuţi şi Adâncata şi managementul deşeurilor vor fi gândite integrat pentru întreaga zonă metropolitană. Nu mai pot fi concepute şi gândite separat de Suceava” a spus Cuşnir.

El a mai spus că Suceava va redeveni frecventabilă, vor veni mai mulţi turişti şi investitori, vor intra mai mulţi bani în Suceava, iar consecinţa va fi că salariile vor fi mai mari pentru suceveni.

„Împreună vom reda Sucevei măreţia” a transmis Cuşnir, care a adăugat că Suceava va fi un oraş frumos, în care să îşi dorească lumea să trăiască şi să vină în vacanţă.

Întotdeauna, noi este mai puternic decât eu

El a mai subliniat că în acest proiect sunt incluşi toţi sucevenii.

„În această călătorie nu va fi vorba despre mine, ci despre noi. Întotdeauna noi este mai puternic şi mai important decât eu. În aceste maxim două mandate nu veţi vedea nici un selfie cu mine, dar veţi vedea sute de fotografii cu suceveni cărora li se va vedea pe faţă mândria apartenenţei la ceva măreţ” a adăugat Dan Ioan Cuşnir.

El a mai arătat că este născut, crescut şi educat în municipiul Suceava, la fel şi copiii lui, iar părinţii săi au contribuit la dezvoltarea Sucevei, unul dintre ei la dezvoltarea economică, iar celălalt la dezvoltarea spirituală a Sucevei, şi că aşa cum el este mândru de tot ceea ce au făcut părinţii lui pentru Suceava, va face tot ceea ce depinde de el pentru ca şi copiii lui să fie mândri pentru că va face parte din proiectul care va reda măreţia Suceavei. (N.B.; D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: