Dorel Guliciuc a demisionat din PNL şi din Consiliul Judeţean Suceava

> Am luat decizia inclusiv faţă de ce se întâmplă cu PNL la nivel guvernamental, dar şi la nivel judeţean

Consilierul judeţean liberal Dorel Guliciuc a anunţat, miercuri, la Analiza de Seară de la News Bucovina, că a luat decizia de a demisiona din Consiliul Judeţean Suceava şi din PNL.

El a spus că a luat o „decizie firească, normală” şi cumva aşteptată într-o parte a politicii sucevene. El a precizat că a renunţat la demnitatea de consilier judeţean, dar că va continua să activeze în politică.

„I-am lăsat să-şi facă socotelile, ce vor ei să facă” a spus Guliciuc.

„Am plecat şi din PNL, şi din demnitatea de consilier judeţean. Le-am părăsit pentru că aşa am găsit eu de cuviinţă. Drumul alături de PNL s-a încheiat şi era firesc să se încheie când am crezut eu că trebuie încheiat şi asta după un parcurs de foarte mulţi ani” a precizat Guliciuc.

El a spus că politica pe care vrea să o facă este în interesul cetăţeanului.

Guliciuc a menţionat că a părăsit PNL şi observând ce face Guvernul PNL.

„Inclusiv ceea ce se întâmplă cu PNL la nivel guvernamental, dar nu numai la nivel guvernamental, ci şi ce ce întâmplă aici, la nivel judeţean” a declarat Dorel Guliciuc.

El a explicat că toate aceste aspecte au contribuit la decizia sa, pentru că el „nu se mai regăseşte în acest partid”.

Dorel Guliciuc a menţionat că inclusiv cei care îl urmăresc în mediul online i-au cerut să plece din PNL, pentru că acest partid nu mai reprezintă ceea ce a fost odată.

„Decizia a fost firească, aşteptată în special de cei din PNL, şi a venit” a spus Guliciuc.

El a declarat că şi-a depus demisia la Consiliul Judeţean Suceava.

„Cu siguranţă voi face politică, voi continua să fac politică aşa cum gândesc eu, cum simt eu. Cred că în politică trebuie să fim toţi cei care credem că putem schimba ceva” a declarat Guliciuc.

El urmează să anunţe în perioada următoare noul proiect politic pe care îl are, menţionând că doreşte să candideze la funcţia de primar al comunei Ipoteşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: