Radu Adrian Rey, candidatul alianţei USR – PLUS la primăria Vatra Dornei

Preşedintele partidului PLUS Suceava îşi anunţă oficial candidatura din partea Alianţei USR – PLUS pentru Primăria Vatra Dornei, una dintre cele mai vechi şi renumite staţiuni montane din România, cunoscută pe vremuri drept „Perla Bucovinei”, dar, potrivit lui, intrată în ultima perioadă într-un mare „con de umbră”, în principal din cauza administrării necorespunzătoare din ultimii peste 30 de ani, după cum a transmis alianţa într-un comunicat.

Candidatul are 37 de ani, este de profesie economist, specializat în managementul proiectelor europene, cu un CV impresionant şi experienţă profesională de peste 15 ani în România şi UE în mediul privat, non-guvernamental şi guvernamental (5 ani activând şi în calitate de consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul de Dezvoltare Durabilă).

„Proiectul meu este Vatra Dornei! Alianţa USR – PLUS intră în alegerile locale de la Vatra Dornei cu o echipă tânără şi profesionistă, cu oameni noi în politică, buni profesionişti şi cu rezultate notabile în domeniile lor de activitate. Propunem dornenilor o administraţie publică cum nu a mai fost până acum, făcută pentru cetăţeni şi împreună cu cetăţenii, transparenţă decizională, consultarea mediului de afaceri, profesionalizarea şi eficientizarea sistemului. Cu o viziune modernă şi realistă, proiecte ambiţioase, strategie de dezvoltare locală bine făcută şi cu un plan de dezvoltare urbanistică corespunzător, cu siguranţă vom transforma Vatra Dornei într-un oraş curat, modern, european, atractiv pentru investiţii, pentru turişti şi pentru cei care locuiesc, fie că sunt tineri sau vârstnici. Avem foarte mulţi oameni valoroşi şi buni profesionişti în Vatra Dornei, cărora trebuie să le dăm şansa de realiza performanţă în domeniile lor de activitate şi să beneficiem cu toţii, ca şi comunitate (sic! – n.red.), de experienţa lor.

Vatra Dornei este locul în care m-am născut şi în care vreau să trăiesc şi să-mi cresc copiii în condiţii civilizate, un oraş al oamenilor buni care merită mult mai mult decât ceea ce au primit până acum şi am încredere că împreună vom putea repune oraşul pe o direcţie potrivită, modernă, europeană. Acum ai cu cine!” declară Radu Adrian Rey. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: