Deputatul Alexandru Rădulescu (PSD):

Nu cred că la Suceava va fi o alianţă a PSD cu Pro România

Vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al organizaţiei, a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că nu crede că la Suceava se va realiza pentru alegerile locale din acest an o alianţă cu Pro România.

Deputatul social-democrat a declarat că PSD Suceava a transmis că doreşte o asemenea colaborare, dar că s-a lovit de refuzul Pro România.

Întrebat dacă nu cumva şi faptul că persoana desemnată să poarte negocieri – primarul Viluţ Mezdrea şi nu preşedintele organizaţiei judeţene – a fost un motiv pentru o asemenea atitudine din partea Pro România, Rădulescu a spus că preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, Cătălin Nechifor, „îşi maschează dorinţa de necomunicare cu PSD prin minimalizarea mesajului transmis de PSD”.

„Noi ne-am dorit. Am spus foarte clar” a precizat Rădulescu.

El a menţionat că această temă a fost discutată şi la nivel central.

„Nu vă ascund faptul că s-a discutat şi la nivel central pe tema colaborării. Au ales că nu colaborează în judeţul Suceava cu PSD. Au spus că nu sunt interesaţi de o colaborare în judeţul Suceava” a menţionat Alexandru Rădulescu.

El a precizat că discuţiile au vizat o eventuală colaborare a PSD cu Pro România la Primăria Municipiului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: