Cursă aeriană spre Larnaca

Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava a inaugurat, vineri, o nouă destinaţie: Larnaca (Cipru).

„Este a doua cursă aeriană care se deschide într-o săptămână, după cea de Viena, noile destinaţii însemnând în acelaşi timp încă două ţări către care se poate zbura de pe aeroportul sucevean” a declarat preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

 „Lucrurile intră în normal şi la Aeroport. Reuşisem să creştem de zece ori numărul de pasageri comparativ cu 2016. A venit pandemia care a afectat şi Aeroportul, dar acum lucrurile revin la normal. Nu ne oprim aici. Continuăm să ne implicăm în deschiderea de noi curse şi să dezvoltăm aeroportul pentru a pune şi mai mult în valoare acest atu pentru dezvoltarea judeţului” a menţionat Flutur.

 Zborul spre Larnaca este operat prin curse regulate de compania Wizz Air, în zilele de luni şi vineri, în perioada 10-31 iulie, urmând ca după 1 august să se zboare în zilele de marţi şi sâmbătă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: