Nu e normal ce s-a întâmplat la Vatra Dornei

Deputatul USR Daniel Popescu a declarat, la Analiza de Seară de la News Bucovina, că situaţia privind închiderea fabricilor de prelucrare a laptelui de la Vatra Dornei şi Floreni trebuie analizată în profunzime şi consideră că subiectul ar fi trebuit să fi fost pe agenda premierului Ludovic Orban, care a vizitat recent Bazinul Dornelor. „Eu nu cred că e normal ca în urma unei vizite a prim-ministrului în zona Vatra Dornei să ne trezim cu o situaţie de acest gen” a spus Popescu.

„Nu cred că e normal, mai ales că noi, în calitate de suceveni, de dorneni, de câmpulungeni, de oameni care apreciază un brand local, ştim cât de greu se construieşte un brand local” a arătat deputatul, care a menţionat că oriunde s-a aflat, la Bucureşti sau în Marea Britanie, nu a încetat să încerce să promovez nişte branduri locale.

„Brandurile locale sunt foarte importante pentru economia locală a unui judeţ sau a unei localităţi. Este un model folosit în ţările din vest cu succes, nu văd de ce nu ar fi folosit cu succes în România şi nu înţeleg de ce nu ar trebui noi să luăm nişte măsuri când vine vorba de respectarea lor” a spus Daniel Popescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: