Încă 15 suceveni s-au vindecat de Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat ieri că numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.545.

Sursa citată a informat că, în anterioarele 24 de ore, 15 suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19 şi externaţi din spital. În acelaşi interval, trei suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în SJU Suceava.

Astfel, în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 495 pacienţi, dintre care 103 pacienţi Covid-19, în secţia ATI fiind 12 pacienţi, dintre care unul era ventilat.

În acelaşi timp, în Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 31 de pacienţi Covid-19 şi şase persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

În cursul zilei de 8 iulie, poliţiştii au verificat 39 de persoane şi 66 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul Covid-19. Astfel, au fost aplicate două amenzi în valoare de 1.500 lei, a mai transmis Prefectura. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: