Grupul de Comunicare Strategică:

614 cazuri noi de infectare cu coronavirus; în total – 30.789 de îmbolnăviri

Alte 614 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând ieri la 30.789.

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate, până în prezent, în judeţul Suceava – 4.134, în Bucureşti – 3.590, iar în alte şase judeţe – Argeş, Braşov, Botoşani, Galaţi, Vrancea şi Iaşi – sunt peste 1.000 de îmbolnăviri.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 240 de pacienţi.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate. Dintre acestea, 20.969 sunt pacienţi vindecaţi, iar 1.605 – asimptomatici externaţi la 10 zile după depistare. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 809.663 de teste, arată GCS.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI