Senatorul PSD Ioan Stan:

Proiectul de transformare a Taberei Bucşoaia în centru sportiv şi de tineret este „o născocire”

> El îi sugerează preşedintelui CJ Suceava să se ocupe în ultimele luni din mandat măcar de drumurile judeţene

 Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis, luni, preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să lase deoparte promisiunile electorale şi să se ocupe de ceea ce intră în atribuţiile Consiliului Judeţean.

„Aproape că nu există zi în care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava să nu ne ofere câte o lecţie grosolană de manipulare, demagogie şi minciună. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, cam atât a fost în stare să ne ofere în acest mandat şi, oricât ar încerca să nege acest lucru, este evident pentru oricine că, în ultimii patru ani, activitatea Consiliului Judeţean s-a bazat mai mult pe vorbe decât pe fapte. Aşa că, dacă răsfoim presa ultimilor ani, vom observa că domnul Flutur a înţeles să conducă judeţul Suceava folosind doar verbe la viitor: vom face, vom realiza, vom rezolva, vom construi etc. Nimic în plus. Iar în puţinele dăţi când a declarat că a făcut ceva, de fapt s-a lăudat cu realizările altora, cum este cazul proiectului «Dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Suceava», care este în fapt o realizare a ACET Suceava, pe care dumnealui şi-a însuşit-o pe nedrept. Aşa-i când nu ai cu ce te lăuda. Furi munca altora” se arată în comunicatul semnat de Ioan Stan.

Se aşteaptă momentul când va fi anunţat, în judeţ, un centru de lansare a rachetelor spaţiale

El consideră proiectul de dezvoltare a Taberei Bucşoaia în centru sportiv şi de tineret ca fiind o „născocire” şi se aşteaptă ca Gheorghe Flutur să promită şi un centru de lansare a rachetelor spaţiale în Suceava.

„Ultima născocire a domniei sale este legată de tabăra de la Bucşoaia, un alt proiect de viitor, unde după spusele sale va face «aqua parc, parc de aventură, teatru de vară, camping pentru rulotă etc.». Acest proiect se înscrie în lista celorlalte proiecte pe care dl Flutur le va face pentru judeţ şi ne referim aici la autostrăzile promise, la noul aeroport de la Floreni, la tunelurile prin munte, spitalul pentru copii ş.a.m.d. În ritmul acesta, aşteptăm cu interes momentul când domnia sa va anunţa că va face pentru judeţul nostru un centru de lansare a rachetelor spaţiale şi având în vedere că este an electoral, nu credem că vom aştepta mult timp acest anunţ” a apreciat senatorul Ioan Stan.

El a spus că înţelege aceste abordări, pentru că preşedintele CJ Suceava încearcă să stopeze căderea PNL în încrederea electoratului.

„Înţelegem cu toţii, printre care şi el, că lipsa realizărilor din acest mandat combinate cu gestionarea catastrofală a epidemiei de Covid-19 i-au distrus imaginea. Probabil că această realitate l-a adus la disperare şi din acest motiv promite marea cu sarea încercând să stopeze decăderea sa şi a PNL-ului prin orice mijloace, chiar dacă majoritatea promisiunilor făcute, pe lângă faptul că sunt ireale, au devenit şi penibile. Şi cu cât încearcă mai mult să prostească lumea, cu atât mai mult lumea se întoarce împotriva lui” a adăugat Ioan Stan.

Senatorul social-democrat a subliniat că majoritatea proiectelor pe care le pune în discuţie nu intră în atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean.

„Dacă vrea cu adevărat să facă ceva pentru judeţ, este timpul să se ocupe în aceste câteva luni de drumurile judeţene. E printre puţinele lucruri pe care le mai poate face pentru suceveni în mandatul acesta şi considerăm că este păcat ca oamenii judeţului să-şi distrugă maşinile, în timp ce domnia sa visează la aqua parcul de la Bucşoaia” a menţionat Ioan Stan.

În încheiere, liderul social-democrat sucevean a apreciat că se vede disperarea liberalilor din mesajele transmise de aceştia.

„Recent, un liberal sucevean a afirmat în spaţiul public că peste o săptămână vom vedea cât de important este Gheorghe Flutur pentru Bucureşti. Înţelegem din asta că disperarea sa este atât de mare, încât a ajuns să ceară ajutorul liderilor de la centru pentru a-şi repara imaginea” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: