Alegerile locale au fost amânate

> Guvernul a decis, în colaborare cu AEP şi Ministerul Afacerilor Interne, să reducă la jumătate numărul de semnături pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale > Dosarele de candidatură vor putea fi depuse electronic, de asemenea listele de susţinători

 Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, a anunţat, luni seara, că a fost aprobată OUG privind prelungirea mandatelor aleşilor locali, astfel că alegerile locale au fost amânate, din cauza crizei medicale.

„A fost aprobată OUG privind prelungirea mandatelor pentru autorităţile locale, luând în considerare situaţia extraordinară actuală, impusă de starea de urgenţă ca urmare a pandemiei de coronavirus. Guvernul a luat decizia de a prelungi mandatele autorităţilor administraţiei publice locale până cel târziu la data de 31 decembrie 2020” a anunţat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern, citat de Mediafax.

De asemenea, Guvernul a decis, în colaborare cu AEP şi Ministerul Afacerilor Interne, să reducă la jumătate numărul de semnături pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: