USR a dat startul competiţiei interne pentru stabilirea candidatului la funcţia de primar al Sucevei

USR Suceava urma să înceapă joi seara dezbaterile interne pentru desemnarea propriului candidat pentru funcţia de primar al Sucevei, candidat care va concura, în cadrul Alianţei USR – Plus, cu propunerea celor de la Plus pentru funcţia de primar, arhitectul Beniamin Atodiresei.

Liderul judeţean al USR Suceava, Teodora Munteanu, a declarat pentru NewsBucovina că până joi seara, când se va da startul dezbaterilor interne referitor la proiectele pe care candidaţii le vor avea pentru Primăria Suceava, cei care ar fi dorit să se înscrie în competiţia internă încă puteau să o facă.

Dezbaterile interne vor dura până duminică seara, iar săptămâna viitoare USR va anunţa care este propunerea pentru funcţia de primar al municipiului Suceava.

Tot în acest final de săptămână vor fi analizate şi solicitările membrilor USR de a fi prezenţi pe lista de consilieri locali ai partidului.

 Liderul USR Suceava a evitat să dea numele celor care s-au înscris până acum în competiţia pentru funcţia de primar, dar a confirmat că deja sunt anunţate câteva candidaturi şi depuse proiecte în acest sens.

Potrivit unor surse politice apropiate situaţiei, negocierile ar fi ca Dinu Zară, care a fost votat candidat al USR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, ar urma să fie candidatul USR la funcţia de primar al Sucevei şi, în acelaşi timp, candidatul Alianţei USR – Plus la această funcţie, în timp ce candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava va fi atribuită, în cadrul Alianţei USR – Plus, candidatului Plus, Radu Rey. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: