Pentru rezultate deosebite

CJ Suceava a premiat 260 de elevi olimpici şi 29 de cadre didactice

Consiliul Judeţean Suceava a oferit, joi, diplome de merit pentru 260 de olimpici suceveni câştigători de premii internaţionale, naţionale şi judeţene, iar pentru 29 de cadre didactice au fost oferite diplome de excelenţă, acestea fiind însoţite şi de premii în bani.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că acesta este un semn de recunoaştere pentru performanţă şi a estimat că în câţiva ani de zile unii dintre cei aflaţi acum printre premianţi vor fi între cei care se află acum la conducerea unor instituţii, arătând că este normal să vină generaţiile noi să ia locul actualilor decidenţi.

El a subliniat că în ultima perioadă performanţele încep să fie recunoscute.

„Suceava a devenit o zonă cu foarte mulţi copii premiaţi, medaliaţi. Suntem recunoscuţi ca un judeţ care este în top din acest punct de vedere” a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava le-a mulţumit totodată dascălilor care au avut şi au grijă să le asigure o bună pregătire.

El a menţionat că în acest an CJ Suceava a alocat circa 120.000 de lei pentru copiii care au făcut performanţă, fiind premiaţi în bani 260 de elevi, olimpici la olimpiade internaţionale, naţionale şi judeţene, adăugând că sunt premiate şi 14 echipe câştigătoare la diferite concursuri, dar şi 29 de cadre didactice, care primesc diplome şi stimulente în bani.

„Anul trecut a fost la fel şi am avut reacţii pozitive. V-am încurajat şi anul viitor vor fi şi mai mulţi. Construim o sală mai mare, Sala Unirii, şi acolo încap mai mulţi olimpici. Transmiteţi în judeţ, pentru cei care vor să câştige, că avem loc de premiere” a transmis Gheorghe Flutur.

El a înmânat apoi diplomele de merit şi de excelenţă olimpicilor suceveni şi cadrelor didactice sucevene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: