Cuşnir îl acuză pe Iohannis că fuge de o dezbatere cu Dăncilă

Iohannis ne explică cât de slabă e doamna Dăncilă, dar lui îi este frică să participe la această dezbatere pentru că nu a avut niciun proiect de ţară, în afară de distrugerea PSD

 Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a criticat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, fuga preşedintelui Klaus Iohannis de o dezbatere publică cu contracandidatul PSD Viorica Dăncilă.

„Cum să vrei să fii preşedintele României dacă ţie ţi-e frică de o dezbatere publică cu cea pe care ai acuzat-o în permanenţă că este foarte slabă?” a întrebat Dan Ioan Cuşnir.

El crede că preşedintelui Klaus Iohannis îi este frică de o asemenea dezbatere, pentru că nu poate spune ce a făcut 5 ani în funcţie în afară să încerce eliminarea PSD.

„De 2 ani de zile Iohannis ne explică cât de slabă e doamna Dăncilă şi deodată ne trezim că lui îi este frică să participe la această dezbatere. Este o laşitate. Cum se eschivează: eu nu mă duc pentru că trebuie să mă întâlnesc cu cetăţenii. Cu care cetăţeni?” s-a întrebat Cuşnir care a remarcat că, inclusiv când a fost la Suceava, Klaus Iohannis s-a întâlnit (doar) cu membri de partid.

„Nu s-a întâlnit cu niciun cetăţean. A fost o mascaradă pe esplanada Casei de Cultură” a spus liderul social-democrat, care a arătat că membri de partid veneau să se fotografieze cu preşedintele împreună cu copilaşii şi nepoţii lor.

„Care a fost proiectul lui de ţară în aceşti 5 ani? Înţeleg că munceşte mult pentru ţara asta, dar care a fost proiectul lui de ţară? Acum vreo 2-3 ani auzeam de marele proiect de ţară «România educată», dar a rămas la nivel de titlu. Nici cuprinsul acelui proiect nu l-am văzut. Au trecut 5 ani şi singurul proiect de ţară al lui Iohannis este distrugerea, eliminarea PSD” a spus Cuşnir.

El consideră că acest proiect este foarte periculos şi pentru Klaus Iohannis, pentru că este un proiect antidemocratic.

„S-a văzut şi în istorie: tot ce faci forţat, mai devreme sau mai târziu se întoarce împotriva ta. Constituţia României votată în perioada lui Ion Iliescu şi Adrian Năstase s-a întors împotriva PSD. Votul la locale al primarului ales într-un singur tur forţat de Băsescu s-a întors împotriva PDL. Tot ce face Iohannis acum pentru eliminarea nedemocratică, distrugerea unui partid, care este singurul lui proiect de ţară, se va întoarce împotriva lui” a conchis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: