Sucevenii pot să propună proiecte locale care să fie finanţate anul viitor

> Lucian Harşovschi: Bugetul anului 2020 va fi creionat din nou, în funcţie de priorităţile sucevenilor

Sucevenii pot să propună proiecte locale care să fie incluse la finanţare în bugetul anului 2020.

Viceprimarul Lucian Harşovchi a anunţat că cetăţenii se pot implica mai mult în viaţa oraşului după ce, din 14 octombrie, a început din nou campania de bugetare participativă.

„Bugetul anului 2020 va fi creionat din nou în funcţie de priorităţile sucevenilor” a spus viceprimarul.

El a arătat că sucevenii trebuie să acceseze online secţiunea: „Implicat – bugetare participativă” pe pe site-ul Primăriei Suceava, Primariasv.ro, şi să depună un proiect pentru zona în care locuiesc sau un proiect pe care îl consideră de importanţă pentru municipiul Suceava şi pentru cetăţenii acestuia.

Perioada de propuneri de proiecte se încheie în data de 15 noiembrie, iar analiza lor va fi făcută de specialiştii Primăriei în perioada 18-22 noiembrie, urmând ca sesiunea de votare să fie în perioada 25-29 noiembrie.

Ulterior, în perioada 2-13 decembrie, se va realiza selecţia finală, iar în data de 15 decembrie vor fi anunţate proiectele în valoare de un milion de euro care vor fi incluse la finanţare în bugetul anului 2020. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI