Peste 650 de persoane au alergat la a V-a ediţie a Crosului Sucevei

> Viceprimarul Lucian Harşovschi: A fost o ediţie aşteptată de suceveni şi care a adunat la start toate categoriile de vârstă. Anul viitor vom organiza Crosul Sucevei în primăvară

Peste 650 de suceveni au participat, duminică, la a V-a ediţie a Crosului Sucevei.

La finalul competiţiei, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a mulţumit tuturor participanţilor.

El a spus că la acest eveniment sportiv au fost 654 de participanţi alături de prieteni şi familie, mai ales că vremea a fost perfectă pentru sport.

Viceprimarul a mai declarat că a fost o ediţie  aşteptată de suceveni şi care a adunat la start toate categoriile de vârstă.

„Vremea a fost superbă, iar entuziasmul copiilor a motivat şi pe sucevenii simpli care erau la plimbare, iar mulţi dintre aceştia şi-au făcut curaj să participe” a spus viceprimarul.

 El a anunţat că anul viitor va fi organizat în primăvară acest eveniment de tradiţie, pentru că toamna sunt foarte multe alte evenimente sportive la care Primăria Suceava  este partener sau pe care le sprijină.

„Mulţi dintre participanţi sunt dintre cei care folosesc pentru alergare şi pista stadionului Areni pe care am deschis-o zilnic pentru doritorii de alergare” a spus viceprimarul Lucian Harşovschi.

Competiţia a fost organizată de  Asociaţia Judeţeană de Atletism, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: