Gheorghe Flutur anunţă că drumul Frasin – Broşteni va fi reparat în totalitate

> Am elaborat un calendar foarte strâns şi am cerut să se asfalteze întregul traseu prin Puzdra în această toamnă, a făcut cunoscut preşedintele administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că în seria lucrărilor de asfaltare a drumurilor judeţene, una dintre priorităţi este drumul Frasin – Ostra – Broşteni.

El a arătat că, din păcate, nu a putut fi adjudecată licitaţia pentru reabilitarea acestui drum, iar Consiliul Judeţean Suceava a fost nevoit să recurgă la lucrări de reparaţii.

Preşedintele CJ a arătat că s-au lucrat deja 5 km de la limita oraşului Frasin spre Stulpicani, menţionând că, pe raza administrativ-teritorială a oraşului Frasin, Consiliul Judeţean Suceava nu are cum să intervină şi că porţiunea de drum trebuie să fie reparată de Primăria Frasin.

El a precizat că, de luni, a fost atacată şi porţiunea de drum dinspre Holda spre Stulpicani.

„Am elaborat un calendar foarte strâns şi le-am cerut să asfalteze întregul traseu prin Puzdra în această toamnă. Vremea este favorabilă. Am cerut constructorului să lucreze şi sâmbăta. Deja avem 2 km de drum asfaltaţi dinspre Valea Bistriţei” a spus Flutur.

El a cerut localnicilor şi celor care folosesc acest drum să aibă încredere că drumul va fi reparat.

„Oamenii din zonă să aibă încredere că mă voi ţine de cuvânt, aşa cum am făcut-o de fiecare dată. În primăvară am promis că se vor face plombări şi s-au făcut, iar săptămâna trecută am spus că începem dinspre Valea Bistriţei spre Puzdra şi m-am ţinut de cuvânt” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: