Trei cetăţeni din Gambia depistaţi în judeţul Suceava

> Aceştia au pătruns ilegal în România

Cetăţenii străini au fost depistaţi de un echipaj al poliţiei de frontieră în data de 25 iunie, pe direcţia localităţii Falcău din judeţul Suceava.

Persoanele în cauză nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă, fapt pentru care au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele respective au vârste cuprinse între 22 ani şi 26 de ani, provin din Gambia şi au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, prin pădure, pe lângă albia pârâului Falcău.

Aceştia au declarat poliţiştilor de frontieră că au trecut ilegal frontiera în România, cu scopul de a ajunge în Bucureşti.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale cei trei cetăţeni din Gambia au fost predaţi, în baza acordului de readmisie, autorităţilor de frontieră ucrainene în vederea continuării cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: