Avertizările de fenomene meteo periculoase au determinat activarea Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei la ISU Suceava

ISU Suceava a anunţat, ieri, că în urma numeroaselor avertizări de fenomene meteo periculoase, din ultima perioadă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava s-a activat pe timpul valabilităţii acestora Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari, prefecturii, poliţiei, jandarmeriei şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor.

De asemenea, prin Dispeceratul comun ISU – SAJ au fost informate imediat toate primăriile de pe raza judeţului cu privire la atenţionările emise.

În paralel, s-au pregătit tehnica şi mijloacele de intervenţie la nivelul fiecărei subunităţi de salvatori din judeţ, iar dacă va fi cazul, se va creşte şi capacitatea operaţională, pentru asigurarea misiunilor specifice.

Zonele critice din judeţ vor fi în permanent monitorizate de către comisii mixte constituite din pompieri militari, reprezentanţi ai unităţilor administrativ-teritoriale şi lucrători S.G.A, se arată într-un comunicat al ISU Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: